Lessen

Wij bieden ook lessen en/of clinics aan bij u aan huis of op locatie, dit doen wij in de volgende disciplines: western, dressuur en grondwerk.

Het maakt niet uit of je een beginnende  of gevorderde ruiter bent, een recreatieruiter of sportruiter, bij ons is iedereen is welkom voor een les op maat. Wij kunnen je begeleiden tot de volgende niveaus: open reining, z dressuur.

 

Ook ruiters met angst zijn van harte welkom om een afspraak met ons te maken voor les. Angst komt  vaker voor dan mensen wellicht denken en is iets waarvoor je je absoluut niet hoeft te schamen. Wij zullen eerst een gesprek aangaan om te achterhalen waar de angst vandaan komt, waarna we beginnen met grondwerk om het vertrouwen vanaf de grond (opnieuw) op te bouwen.

 

Wil je meer leren over grondwerk zodat je wat meer vertrouwen krijgt met jouw jonge of dominante paard ? Ook dat kan, onze grondwerkmethode is gebaseerd op de methode van Clinton Anderson

 

Je kunt bij ons kiezen voor een privéles of voor een groepsles. Voor een groepsles hebben wij een limiet van maximaal 4 personen ingesteld. Hiervoor hebben wij bewust gekozen om elke lesklant voldoende individuele aandacht te kunnen geven.

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie of voor het afspreken van een les.

Ons telefoonnummer en/of e-mailadres vind je via de contact button rechts bovenaan.