⭐️⭐️⭐️NIEUW⭐️⭐️⭐️

Je kunt bij ons nu ook terecht voor een trainingsweek. Voor deze week begint, zullen we samen een realistisch doel stellen wat in deze week bereikt kan worden. We zullen jou en je paard begeleiden om dit doel zo vriendelijk en efficiënt mogelijk te bereiken binnen de gestelde termijn.

 

Enkele voorbeelden van redenen om een trainingsweek te willen volgen kunnen zijn:

  • Je bent bezig met het zadelmak maken van je paard en wil je graag alles zelf doen, maar kan je toch wel wat hulp gebruiken om de puntjes op de i te zetten.
  • Je bent aan het trainen en loopt je tegen enkele problemen aan.
  • Je bent klaar voor het wedstrijdseizoen, maar wil graag wat extra hulp om nog beter voorbereid de wedstrijdring in te gaan.

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van zaken waarvoor een trainingsweek een goede aanvulling zou kunnen zijn.

 

Een trainingsweek ziet er als volgt uit:

Je krijgt 5 dagen per week begeleiding met je paard. je kunt hiervoor kiezen uit grondwerk, western, dressuur, of een combinatie van deze disciplines. Uiteraard kunnen wij jouw paard desgewenst ook rijden. Het leuke is dat je zelf kunt bepalen hoe jouw trainingsweek wordt samengesteld en dat je ontzettend veel leert.
Ook mag je met ons mee kijken om te zien hoe wij te werk gaan, eventuele vragen die je voor ons hebt, beantwoorden wij graag.

 

Stuur ons gerust een berichtje voor de mogelijkheden en tarieven. Ons telefoonnummer en/of e-mailadres vind je via de contact button rechts bovenaan.


Locatie: Rondehoep West 23, 1191 KK Ouderkerk aan de Amstel